Booking.com foglalás

Tisztelt Vendégek! 2018 november 15-től 2019 március 7-ig a Booking.com foglalás szünetel. A honlapunkon továbbra is várjuk foglalásukat 6-8 főtől  szállás az éjszakáktól függően +36 30 957 4623 telefonszámot csörgesse meg és visszahívjuk. Ünnepek előtt, alatt és után is zavartalanul várjuk a megfelelő létszám megléte esetén a szállást igénylő vendégeinket.

Olvasás folytatása

Őszi foglalás

Lassan megérkezik az ősz. Becsengetnek az iskolába. Kezdődik a szüret a Somlón. Még érdemes a családdal kirándulni a vulkanikus tanúhegyen egy hétvége alkalmával. Gyerek kedvezmény érvényes ősszel is a honlapon leadott foglalásokra. Keresse a szállásainkat kerékpáron, vagy autón.

Olvasás folytatása

Honlapunk

Öröm számomra, hogy Internetes kalandozása során felkeresi oldalamat, információt kaphat szolgáltatásról, valamint mindazon érdekességről, amelyek életünkkel kapcsolatosak. 2017-es esztendőben kis ráncfelvarráson esett át a honlap. Egy informatikus segített ebben. Azt remélem hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapom segítségével sikerül olyan információkra szert tennie, amelyek felkeltik az érdeklődést. Szállás…

Olvasás folytatása